A woman, 22 years young holding a multifandom blog. Kpop, Doctor Who, Harry Potter, Formula 1, Feminism among others. Also random personal posts and instagram pictures.
Enjoy your stay : D

 

@Vilma/polkkamekko

Kinda personal. And in Finnish. Couldn’t fit it to her ask. 

Read more

Voi Vilma… Vilma Vilma… En tosiaan osaa auttaa mutta yritän silti koska oot yks mun parhaista kavereista ja tahon tosiaan, että sulla menis hyvin. Oon sanonu monesti ja sanon sen vielä; Sun. EI. (toim.huom. EI TODELLAKAAN) tarvi laihtua. Ei sitten YHTÄÄN. Nainen sulla on täydellinen kroppa. Voi mitä mä tekisinkään että saisin sen. Sydäntä särkee kattoa kun tuhoat ittes noin, ihan oikeesti. Ei se oo vaan kiinni siitä millanen väli on reisien välissä, kui paljo luita näkyy  ja näyttääkö hyvältä joissain tietynlaisissa vaatteissa. On kyse myös sun terveydestä ja siitä mä oon huolissani. Monet tappais saadakseen sun kropan ja silti sä haluat laihtua ja vaarantaa elämäs? En ymmärrä sitä, koska päällisin sulla menee hyvin. Sulla on paljon kavereita, kivoja harrastuksia, koulussa menee hyvin ja on jotain päämääriä. Miks sun täytyy uhrata se kaikki et oisit “täydellinen”? Usko pois, se läski on sun mielessä, ei sun kropassa. (ja ei se ei ollu loukkaus vaan kiertoilmaus hell to the yeah) 

Jos tahot olla “timmi” ni siihen on parempiakin keinoja kuin se että ei syö tai tarkkailee kaikkea mitä suuhunsa pistää. Lähetäänkö vaikka yhessä käymään salilla? Vaikka oot sä kyllä mun (ja kaikkien muidenki) mielestä timmi ja nätissä kunnossa. 

Tää nyt ei auttanu kyllä yhtään, mut ota neuvosta vaari; Hae apua. Ammattilaisen apua. Tapa se anoreksia ennenku se tappaa sut. En tosiaan taho menettää sua tämmösen takia. Se muutos lähtee susta itestäs, mä tai kukaan muukaan ei voi sua pakottaa paranemaan josset sä itse halua. Sun täytyy itte haluta sitä ja hakea apua. Ihan oikeesti. 

Sä oot hyvä sellasena kun sä oot ja jos joku on eri mieltä, ne ei ansaitse sun ystävyyttä. Haistatat vitut semmosille jotka sua dissaa, ei ne mistään mitään tiedä muutenkaan. Mulla meni pitkään sen ymmärtämiseen, et vaikka mä näyttäsin Yodalta ni mun lähimmät rakastaa mua silti. 

Voikun säkin ymmärtäisit sen. 

  1. zarniwoops said: ja niin, oot ihana ♥ mulle on ihan sairaan vaikee puhuu tästä ~vakavasti~ juuri kenenkään kanssa, eli merkkaa tosi paljon että tiedän et muita (tai siis aika harvoja mut silti) kiinnostaa miten mulla menee tän asian saralla. kiitos rakas.
  2. starcitydream posted this